Нещодавно прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков спростував інформації від світової громадськості про присутність російських військових у Сирії. Вже сьогодні у мережі з'явились фото кадровиків із Росії у країні Близького Сходу.

Користувач Facebook Nikolay Mahno виклав фотодокази із присутністю російської армії у Сирії. Цю добірку він назвав "Нас там немає - 2". У підписі до світлин зазначив, що на стороні Асада не лише "інструктори", а й спецназ та морська піхота.

"Правда, в цьому є і свій плюс - хоч трохи, але відвернеться увага російської армії від нашої країни, зростуть видатки РФ, піде вантаж "200" і "300" з сирійського "відпустки" і т.д. До того ж, втягуючись у протистояння на території Сирії, Росія знову зіпсує відносини із Заходом і Саудівською Аравією, виростає ризик удару у ісламістських груп по території РФ", - пише Nikolay Mahno.

Читайте також: Скандальний художник показав, як у світі знущаються над Фемідою (фото)

Як зазначив Nikolay Mahno, сім'ям російських солдатів тепер необхідно гадати, де саме "відпочивають" їхні чоловіки - в Україні, чи у Сирії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще