У Швейцарії в результаті масової аварії за участю туристичного автобуса постраждали більше 40 осіб, з них десятки британців. Про це повідомило агентство Press Association.

Туристичний автобус марки Mercedes виконував 10-денний тур з Південного Уельсу до озера Комо в Північній Італії і в момент аварії повертався до Великобританії.

"41 людина постраждала, з них четверо - серйозно, коли автобус потрапив в аварію за участю ще п'яти автомашин на автостраді А2 біля швейцарського міста Люцерн", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про аварію також підтвердила в МЗС Британії.

Читайте також: Жахливе ДТП: під колесами ватажівки загинула школярка

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми надаємо підтримку постраждалим і знаходимося в тісних контактах з місцевою владою", - повідомив офіційний представник відомства.

Крім того, ті хто отримали найбільш серйозні травми були транспортовані в госпіталь трьома вертольотами.

Як повідомлялося раніше, поблизу міста Шимла на півночі Індії автобус впав в ущелину. В результаті падіння загинуло більше 15 людей і близько 20 сильно постраждали.