У Києві зареєстровано спалах гострої кишкові інфекції серед осіб, які тимчасово проживали у готелі "IBIS" на бул. Т. Шевченка, 25. Постраждало п`ять осіб, повідомляє київська санепідемстанція.

Всіх захворілих з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція у стані середньої важкості було госпіталізовано до Олександрівської клінічної лікарні Києва. Медична допомога надається в необхідному обсязі.

Читайте також: Кияни масово потруїлися продуктами з ярмарку

Щоб встановити причини виникнення спалаху та ефективно його ліквідувати фахівці Держсанепідслужби провели санітарно-епідеміологічне обстеження в осередку захворювання. З'ясувалося, що усі потерпілі снідали у ресторані готелю. Для лабораторних досліджень відібрано шість проб харчових продуктів, 90 змивів з об'єктів навколишнього середовища, одну пробу питної води. Обстежено 14 працівників ресторану готелю "IBIS" ТОВ "УкрХотелІнвест Компані", дослідження тривають.

В осередку захворювання проведено заключну дезінфекцію, за контактними встановлено медичне спостереження.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще