Терористи "Ісламської держави" розстріляли кореспондентку місцевої газети Ихлас ас-Сааті та її батька у місті Мосул в Іраці.

Про це пише УНІАН.

"Журналістка працювала кореспондентом відділу новин в регіональній газеті, що видається у провінції Найнава", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ісламські терористи знищили кілька похоронних башт у Пальмірі

Батько дівчини поширював цю газету в Мосулі - адміністративному центрі провінції. Вони із дочкою перебували у полоні бойовиків із лютого.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ісламська держава" - ісламістська організація, яку ООН визнала терористичною. Вона взяла під контроль частину Сирії та Іраку та встановила там халіфат із шаріатською формою правління.

Нагадаємо, днями, бойовики радикальної організації "Ісламська держава" підірвали три похоронні башти в Пальмірі.

"Втрачені будови звели в період з 103 по 44 рік до нашої ери. Серед них - вежа-гробниця Елабеля", - розповів керівник сирійського держагентства з охорони древніх пам'яток Маамун Абдулкарім.