Сьогодні у військові шпиталі Дніпропетровська та Красноармійська привезли медичну та гуманітарну допомогу від українців з Канади.

Як повідомляють Тернополяни, волонтерка та мати одного із бійців Тамара Воронцова доставила перев'язочний та шовний матеріал, кисневі маски і трубки, шприци, системи для інфузій.

Фінансову підтримку надав народний депутат України Микола Люшняк, а основний вклад зробила родина Богдана Бойчука та Надії Архіпової - тернополяни з Канади.

Таку допомогу також отримала медична частина окремої роти вогневої підтримки 93-ї механізованої бригади ЗСУ.

"Ціле літо ми збирали гуманітарну медичну допомогу. Інколи їм не вистачає елементарного – чистих футболок, аби перевдягнути після операції бійця", - розповідає жінка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Волонтерський рейд тривав на протязі трьох днів. Разом з тернополянкою до нього долучились волонтерки з Києва та Добропілля, що на Донеччині.

Читайте також: Пораненим бійцям подарували електронні книги з Канади (фото)

Нагадаємо, що до Дня незалежності волонтери подарували пораненим бійцям харківського Військово-медичного клінічного шпиталю центру Північного регіону електронні книги, подаровані Канадою.