Влада Китаю евакуювала 16,4 тисячі людей через зливи у провінції Хунань на південному сході країни. Про це повідомляє в неділю агентство Синьхуа з посиланням на місцеву владу.

Зливи обрушилися на північно-західні райони провінції в суботу, 5 вересня. На даний момент стихія торкнулася понад 120 тисяч жителів. У провінції зруйновані дороги, в деяких районах є перебої в енергопостачанні, повідомляють представники управління по боротьбі з повенями і засухами.

Читайте також: Повінь у КНДР зруйнувала вже декілька тисяч будинків (відео)

Найбільше постраждав район Хуаюань, де кількість опадів перевищила 150 міліметрів. За даними місцевої метеорологічної станції, зливи не припиняться до понеділка.

Нагадаємо, в липні влада КНР евакуювали понад 52 тисяч людей через триваючі зливи в Гуансі-Чжуанському автономному районі на півдні країни.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще