Дівчата із групи підтримки БК "Черкаські Мавпи" "Golden Ladies" привезли срібло зі змагань із черлідингу. Пише Infomist.ck.ua.

За першість команди з усієї України змагалися в Одесі наприкінці серпня. Про своїх підопічних розповідає у "Фейсбуці" тренер Ірина Євченко. Конкуренцію нашим дівчатам на "Z-Games" склали ще чотири групи підтримки з різних міст України.

Оцінювання відбувалося за кількома критеріями: видовищність, виразність, синхронність та чистота виконання. Головним було оцінювання від суддів, а після цього вже оплески відпочиваючих.

Читайте також: Екстрим-фестиваль Z-Games під Одесою залишив після себе купи сміття

У першому етапі черкащанки здобули переконливу перемогу, випередивши у суддівських результатах київську команду "Red foxes". А от за оплесками публіки "Golden Ladies" були другими. Як виявилося, ключовим у цьому конкурсі стало саме оцінювання глядачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Таким чином, "Golden Ladies" посіли почесне друге місце і стали справжньою окрасою "Z-Games". До змагань на піску дівчата ретельно готувалися на черкаському пляжі.