В Італії встановили особи вбивць українського емігранта Анатолія Короля.

Як пише УНІАН, посилаючись на видання La Repubblica, вбивцями виявилися діти ватажка неаполітанської мафії.

"Мене звуть Марко Ді Лоренцо. Я визнаю, що я є одним з тих, хто винен у випадку з вбивством, які відбулося у невеликому супермаркеті. Я першим увірвався до магазину із пістолетом у руці, з моїм братом Джанлукою", - наводить видання цитату з допиту злочинця.

"Заарештовані вбивці українця Анатолія Короля, який загинув у Неаполі, виявилися дітьми місцевого злочинного боса Лануальє", - повідомило посольство України у Ватикані.

Читайте також: Українка стала найкрасивішою топ-моделлю Італії

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 38-річного українця Анатолія Короля застрелили у місті Кастелло-ді-Цистерна, в провінції Неаполя. Виходячи з супермаркету, чоловік помітив злочинців, які приїхали на чорному мотоциклі, і, залишивши свої покупки і коляску з дитиною біля входу, повернувся в магазин, щоб спробувати зупинити пограбування.

Українець кинувся на одного з грабіжників, який погрожувал касирові пістолетом, в цей момент інший злочинець вистрілив чоловікові в груди і ногу кілька разів.