Терористи вночі перекидають під Луганськ танки "накатом", щоб не чути було звуків двигунів. Далі ці танки рухаються двома колонами у двох напрямках до лінії фронту.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook лідер громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Бойовики "ЛНР" перекидають ці танки і живу силу з максимальною обережністю і невеликими групами - не більше, ніж п'ять танків.

Читайте також: Бойовики, тіла яких знайшли на Луганщині, входили до банди "Бетмена"

Важку техніку та живу силу бойовики перекидають зі своїх тилів - Свердловська та Краснодона - безпосередньо в Луганськ, де її концентрують у районі дитячого санаторію "Незабудка".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З Луганська важка техніка бойовиків пересувається в район нової окружної траси, а далі по ґрунтових дорогах у двох напрямках - Первомайський (Алчевськ, Стаханов, Кіровськ, Ірміно), та в напрямку м. Красний Луч.

В Алчевську база важкої техніки бойовиків знаходиться на території виправної колонії №13.

Як повідомлялося раніше, поблизу м. Красний Луч знаходиться танковий полігон, де проходять постійний вишкіл бойовики так званої "ЛНР" . За останньою інформацією, на цьому полігоні зафіксована присутність найманців з країн Європи.