Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що викликає Президента України Петра Порошенка на публічні дебати у відповідь на його звинувачення в тому, що його партія вийшла з коаліції на вимогу олігархів. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

"Відвертий абсурд вже коментував. Однак, у зв'язку з цими звинуваченнями, викликаю Петра Олексійовича на публічні дебати на цю тему", - повідомив Ляшко.

"На будь-якому каналі в будь-який час. Можна на "5 каналі", який Порошенко обіцяв продати напередодні президентських виборів", - заявив політик.

Читайте також: Рада має ухвалити реформаторські закони - Яценюк

"Льовочкін, Фірташ, Ахметов, Пінчук, Коломойський, Григоришин, покійний Єремєєв, Боголюбов, Ярославський, Жеваго, Сігал, Веревський, Тарута, Хмельницький, Іванчук, Мартиненко зробили все заради перемоги Петра Порошенка 25 травня 2014. Хто там проект олігархів?" - підсумував лідер радикалів.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, 1 вересня лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив про вихід партії з парламентської коаліції і її перехід в опозицію до нинішньої влади.