Суд у Полтаві переніс розгляд справи мера Харкова Геннадія Кернеса, підозрюваного у викраденні активістів Майдану і знущань над ними, на 14 вересня.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на сьогоднішньому засіданні захист Кернеса зачитував численні скарги і клопотання, як і під час минулого засідання.

Прокурор Олександр Ганілов вніс клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді обмеження пересування мера Харкова Геннадія Кернеса і двох його охоронців.

Судове засідання супроводжувалося мітингом, на якому закликали до справедливого правосуддя.

2 березня прокуратура заявила, що харківського міського голову підозрюють у викраденні людини, катуванні, погрозі вбивством.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Активісти під полтавським судом вимагають покарати Кернеса (фото)

26 березня Генпрокуратура передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно Кернеса і двох його охоронців.

Харківський міський голова Геннадій Кернес заявляв, що кримінальна справа проти нього є сфабрикованою.