Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі відзвітував, як минули його перші 100 днів на посаді українського губернатора.

На своїй сторінці у Facebook політик опублікував десятихвилинний ролик, в якому продемонстрував яскраві події з початку його роботи.

В ньому йдеться про "зачистку" прокуратури. Також показали кадри, як екс-президент тренується разом з новими патрульними.

Він показав, як вміє співати національний гімн України та проводити зустрічі з місцевими мешканцями, а також зустрічати міжнародні делегації.

Читайте також: "Коломойський пропонує приспати мене як собаку" - Саакашвілі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що до відео не увійшли кадри, як Саакашвілі відвідував поранених бійців АТО у шпиталях, дивився з ними футбол на стадіоні "Іллічівця" та грався з дітьми з дитбудинків та тими, хто постраждав через повінь в Тбілісі.