Мінеральна вода "Боржомі" проведе свято, присвячене 125-річчю свого заснування.

Як повідомляє Наш Киев, організатори свята влаштують "Велике грузинське застілля" 26-27 вересня з 11:00 до 20:00 в Національному ботанічному саду імені Гришка.

Гостей чекають тисячі хачапурі, хінкалі і шашликів, сотні головок сиру, річки вина, десятки соусів, а також кулінарні майстер-класи від кращих шеф-кухарів.

На цьому столі свої кулінарні шедеври продемонструють понад 20 ресторанів грузинської їжі.

Гості заходу зможуть продегустувати вина і спеції. Також виступлять музиканти, вони виконають старовинні пісні та сучасні диско мотиви.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Учасники заходу подивляться улюблені грузинські фільми, відвідають майстер-класи ковалів і гончарів, уроки грузинської мови і каліграфії і, звичайно, запальні танці - мтіулурі, картули і лезгинка.

"Ми раді запросити киян відзначити таку важливу для нас дату, познайомити з традиціями святкування в Грузії, адже саме "Боржомі" ось уже 125 років є невід'ємним атрибутом будь грузинського застілля!" - говорить представник компанії Оксана Панкіна.

Читайте також: На фестивалі "Атмосфера Грузії" навчать танцювати лезгинку

Нагадаємо, що в липні в Києві вже проходив фестиваль грузинської культури.