Мужчина в одному із банків винайняв індивідуальне сейфовесховище. Під час візиту до установи чоловік із допомогою підручних засобів відчинив сусідню скриньку та викрав майже 100 тисяч гривень. Повідомили в МВС.

29-річний чоловік до цього часу проблем із законом не мав, але мав досвід роботи у банківській установі. Тому й вирішив використати свої знання на практиці: під час чергового візиту до фінустанови киянин із допомогою ножиць та мідного дроту зламав сусідню скриньку та викрав майже 100 тисяч гривень.

Поведінка клієнта, який весь час озирався та нервував, видалася підозрілою працівникам банку. Тож охорона перевірила приміщення сховища і виявила факт крадіжки.

Співробітники ВДСО та Дніпровського районного управління столичної міліції оперативно прибули за викликом і затримали зловмисника неподалік місця скоєння злочину. У присутності понятих із його рюкзака вилучили речові докази.

Слідчим відділом Дніпровського РУ столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею – крадіжка, зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще