Керівництво футбольного клубу"Барселона" повідомило про намір змінити назву свого стадіону "Камп Ноу". Від перейменування "синьо-гранатові" отримають серйозний фінансовий прибуток.

Президент "Браселони" Хосеп Бартомеу бажає продати назву стадіону. Угода із потенційним інвестором може бути розрахована на 10-15 років, а за цей час катаонці отримають 250 млн євро. За ці кошти клуб проведе реконструкцію арени.

Найімовірнішим покупцем назви стадіону є катарська авіакомпанія Qatar Airways, яка зараз є титульним спонсором клубу та розміщує свій логотип на ігровій формі. Таким чином стадіон матиме назву "Камп Ноу Qatar Airways".

Раніше Хосеп Бартомеу заявляв, що стадіон може змінити назву на строк до 20 років за 200 млн євро. Вже зараз керівництво клубу передивилось умови.

Після перемоги на президентських виборах Бартомеу заявляв про бажання позбавитись від спонсора на передній частині форми "Барси". На футболках клубу спонсор з'явився у 2011 році - ним стала благодійна організація ЮНІСЕФ. Із 2012 року на формі команди зображений логотип Qatar Airways. До цього "Барселона" позиціонувала себе як один із небагатьох клубів, який не має спонсора.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Кермо за сто тисяч євро вкрали у команди Formula 1

Змінити назву арени може і головний конкурент "Барси" в Іспанії. Столичний "Реал" може змінити назву "Сантьяго Бернабеу" на "Абу-Дабі Бернабеу".