Російський футбольний клуб "Локомотив" можуть позбавити права грати у Лізі Європи у цьому сезоні. УЄФА занепокоєна через невиконання фінансового fair play від клубу з Москви.

Раніше представники УЄФА домовились із "Локомотивом" про певні міри, спрямовані на зменшення витрат. Але за останні три роки збитки клубу склали 126 млн євро. Це втричі перевищує допустимий ліміт "Локомотива". У вищому футбольному органі Європи незадоволені через ігнорування з боку керівництва команди.

"Локомотив нібито щось не виконує. Ми підписали угоду з UEFA, яке влаштувало обидві сторони, хоч я і вважаю, що це дуже жорсткий варіант. Але ми скрупульозно виконуємо план зі зниження витрат", - заявила президент клубу Ольга Смородська.

Також, на думку президента, фінансові правила не можуть бути однаковими для усіх клубів Європи. Вона вважає несправедливим той факт, що німецькі клуби можуть отримувати дохід з реклами пива, що недозволено у Росії, а англійські клуби отримують великі доходи з телетрансляцій.

Читайте також: Білоруські вболівальники передали гроші та харчі бійцям АТО

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через ті ж порушення фінансового fair play інший московський клуб "Динамо" вже позбавили права грати у європейських турнірах у цьому сезоні.