З Києва лобіюють інтереси одного з кандидатів на посаду директора державного підприємства "Іллічівський морський торговельний порт".

Про це у середу заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі, передає "РБК-Україна".

"Що стосується Іллічівського порту - там заново проводять конкурс, і той чоловік, коло якого було відсторонено, він вийшов у останній тур, в остаточний список нового конкурсу. Мені кажуть, що його хтось лобіює в Києві з дуже високого рівня", - зазначив очільник Одеської області.

Проте Саакашвілі наголосив, що цей кандидат навряд чи зможе зайняти бажану керівну посаду.

Читайте також: "Саакашвілі наступив на мозолі Коломойського в Одеській області" - експерт

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Якщо ніхто не сподобається, то ми нікого не пропустимо, тому що нам потрібна порядна людина, а не представник олігархічних груп", - заявив керівник обладміністрації.

Нагадаємо, раніше господарський суд відмовив приватному підприємству у задоволенні позову про стягнення з держпідприємства "Іллічівський морський торговельний порт" державних коштів у розмірі понад 12 мільярдів гривень.