У місті Світловодськ Кіровоградської області зник триметровий пам'ятник Леніну.

Про це повідомило УМВС України в Кіровоградській області, пише Сегодня.

"За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Досудове розслідування закінчено, матеріали направлені на розгляд до суду", - повідомили в міліції.

Відзначимо, що Світловодська міська рада прийняла рішення про демонтаж пам'ятника ще в 2014 році. Бронзового Леніна перевезли на територію комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг".

"Привезли Леніна невідомі. Вкрали невідомі. Хто є балансоутримувачем сьогодні - невідомо", - сказав директор підприємства Володимир Білан.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Читайте також: Ленін "став" фанатом збірної України (фото)

Перший заступник міського голови Світловодська Сергій Філоненко розповів, що голову Леніна знайшли, і вона знаходиться у правоохоронців.

Він зазначив, що якщо пам'ятник знайдуть, то міська рада проведе аукціон з його продажу, а отримані кошти спрямуватиме на ремонт доріг.