Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі попросив своїх опонентів не пояснювати його емоційні висловлювання кавказьким походженням.

Як повідомляє 24 канал, він зробив таку заяву після засідання Ради регіонального розвитку за участю президента України.

Також він попросив відповідати йому по суті, а не звинувачувати його в експресивності.

"Про що завгодно говорять, крім справ. Я думаю, що українці набагато більш емоційні на цю тему, ніж будь-який кавказець. Потрібно відповідати по суті, а не переходити на мою особистість", - підкреслив він.

Голова Одеської ОДА підкреслив, що не погоджував свою позицію з главою держави і не обговорював з ним це питання, так як при призначенні на посаду було домовлено, що "екс-президент Грузії є незалежною людиною і говорить те, що думає".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Політик розповів, що реформування в Україні проходить повільно, тому що депутати більше говорять, ніж роблять.

"Я змушений констатувати, що розмови про реформи у нас підмінила мімікрія реформ, розмови про зміни у нас підмінили справжні зміни", - заявив він.

Читайте також: Саакашвілі показав відео своїх успіхів в Одесі (відео)

Нагадаємо, що нещодавно голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі обмінявся як з главою уряду Арсенієм Яценюком, так і з олігархом Ігорем Коломойським взаємними звинуваченнями.