Голова організації "Російський Союз ветеранів Афганістану" Олександр Разумов розповів про плани Росії продовжувати військові конфлікти в Сирії та Україні. Він також підтвердив військову присутність російських військових в цих країнах.

Про це пише Цензор.Нет, публікуючи відповідне відео.

"Доб'ємо всіх потихеньку - і в Сирії, і на Україні. Так завжди держави збиралися", - сказав він журналісту під час перерви в радіоефірі. Він був впевнений, що мікрофон вимкнений.

Читайте також: Розвідка США прогнозує розпад Сирії та Іраку

Афганець заявив, що Сполучені штати, як державу, першою визнала Росія. Так само як Радянський союз був першим визнаний Афганістаном.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Разумов повідомив, що всі проблеми людства почалися зі поділу на різні віри.

"Я з талібами нормально спілкуюсь. Я їх більше розумію, ніж інших", - сказав він.

Натомість, три ліванських джерела сказали, що російські сили почали брати участь у військових операціях в Сирії, надаючи підтримку урядовим військам, - повідомляє Reuters, із посиланням на власні джерела.

На думку агентства, ці слова - "найвідвертіший на даний момент звіт з регіону про явище, яке, як побоюються США, може виявитися нарощуванням ролі російських військових у громадянській війні в Сирії".

Щоправда, одне з ліванських джерел сказав, що російських учасників поки небагато.

Москва підтвердила, що в Сирії присутні її "фахівці", але утрималася від згадок про масштаб і розмірах своєї військової присутності.

Нагадаємо, в Сирії розташована єдина база ВМС РФ на Середземному морі.