Міністр фінансів Наталія Яресько заявила, що допомоги Євросоюзу та США достатньо для стабілізації економіки, але недостатньо для її розвитку.

Про це міністр фінансів сказала на зустрічі YES в Києві у п'ятницю.

"Ми дуже вдячні США та Європі за підтримку, але цієї підтримки недостатньо. Нам бракує грошей, щоб йти далі. На стабілізацію нам вистачає, але нам потрібно більше підтримки, щоб вкладати в економіку", - сказала міністр.

Читайте також: Яресько розповіла про долю третього траншу від МВФ

"Крім підтримки МВФ, нам необхідно залучати позики від Європейського банку реконструкції та розвитку, Європейського інвестиційного банку, Експортно-імпортного банку та інших потужних міжнародних фінансових установ", - зазначила міністр.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Яресько заявила, що заперечення кількох власників єврооблігацій України із погашенням у вересні і жовтні 2016 року щодо несправедливих, на їхню думку, умов реструктуризації, не зможуть зірвати всю боргову операцію.