У Рамітскій ущелині в Таджикистані був убитий генерал Абдухалім Назарзода.

Про це в п'ятницю, 11 вересня, повідомляє видання "Азія Плюс" з посиланням на джерело, що брало участь у спецоперації.

За словами співрозмовника видання, незабаром має з'явитися офіційне повідомлення з цього приводу. "Азія Плюс" пише, що офіційна влада поки дану інформацію не підтверджують.

Раніше в силових структурах Таджикистану заявляли, що група Назарзода і сам генерал знаходяться у щільному оточенні, і його ліквідація лише справа часу.

Читайте також: Заколот у Таджикистані: прихильників Назарзоди стає все менше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У ніч з 3 на 4 вересня учасники угруповання терористів, главою яких був названий Назарзода, напали на центральний апарат Міноборони та на відділ внутрішніх справ в місті Вахдат. Загинули вісім співробітників відомств.

Пізніше генерал розстріляв 25 товаришів по службі однієї з військових частин за відмову приєднатися до терористичного угруповання.