На Херсонщині працівниця військкомату за гроші сприяла в ухиленні від призову під час мобілізації. Про це повідомляє МВС.

Головний спеціаліст Великолепетиського районного військового комісаріату запропонувала двом батькам допомогу у звільненні їх синів від призову на строкову військову службу до ЗСУ та вимагала за це 500 і 800 доларів США відповідно.

Правопорушницю затримали під час отримання 1,3 тис. доларів неправомірної вигоди.

Раніше за даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Херсонській області було відкрито кримінальне провадження. Правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: Волинянина засудили за ухилення від військової служби

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу та повідомлення про підозру.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові затримали чоловіка, який пообіцяв відкупити призовника від мобілізації та взяв за це 10 тисяч гривень хабара.