Група "Інформаційний опір" опублікувала карту України, на якій зазначені регіони з найбільш високою ймовірністю терористичних актів та інших дестабілізуючих чинників.

Донецьку і Луганську області оцінили на 10 балів з 10, пише Тиждень.

За словами аналітиків, в областях зберігається високий рівень загрози терактів і диверсій як силами ДРГ російсько-терористичних військ, що проникають в тилові райони, так і проросійської агентури на т.зв. "звільнених територіях".

Одеську і Харківську області оцінили в 8 балів. У Запорізькій області зафіксували різке зростання загрози одразу на 2 бали - до 6. Це пов'язано, насамперед, з інформацією про запуск чергового сепаратистського сценарію в регіоні.

Читайте також: Українські військові знешкодили "пекельне" мінне поле під Маріуполем

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У Дніпропетровській області фіксується деяке зростання загрози терактів і сепаратистських проявів - з 3 до 4 балів. Таке ж підвищення загрози аналітики побачили і в Миколаївській області.