Співробітники Служби безпеки України в ході спецоперації знешкодили інформаторську мережу терористичної організації "ДНР".

Як повідомляє прес-служба СБУ, затримали чотирьох інформаторів та організатора мережі, який прибув з Донецька до Одеси для передачі 200 тисяч гривень на вербування нових спільників бойовиків.

Силовики з'ясували, що інформатори передавали терористам позивні, частоти радіозв'язку, дані про місця дислокації, кількість особового складу, озброєння та переміщення підрозділів сил антитерористичної операції.

"Спільники бойовиків діяли в Одесі, Києві, Маріуполі та селі Красногорівка Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Інформатори також займалися підприємницькою діяльністю та фінансували терористів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Організатору мережі оголошено про підозру у скоєнні злочину та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Бойовик "ЛНР" добровільно здався українським правоохоронцям (відео)

Нагадаємо, що 12 вересня колишній бойовик добровільно звернувся до міліції з заявою про свою участь у незаконних збройних формуваннях "ЛНР".