В Одеській області між правоохоронцями і злочинцями зав'язалася перестрілка, в результаті якої загинуло дві людини.

Про це повідомили в обласному УМВС.

"У ході розслідування вбивства 27-річного чоловіка, була встановлена ​​причетність до скоєння даного злочину жителя Одеської області, який втік з Луганського СІЗО непідконтрольного українській владі, де відбував покарання за скоєння тяжкого злочину, а також двох його подільників", - повідомили міліціонери.

Правоохоронці спланували спецоперацію по затриманню зловмисників в одному з районів, де перебували злочинці. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Коли зловмисники виїхали на трасу, міліціонери почали затримання. Але злочинці відкрили по них вогонь з вогнепальної зброї і кинули гранату.

Читайте також: На Донеччині сталася перестрілка між бойовиками

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Оцінивши ситуацію, міліціонери застосували вогнепальну зброю для відбиття нападу на співробітників міліції і затримання осіб, які чинять збройний опір. В результаті двоє зловмисників загинули, третього затримали ", - повідомили в міліції.

При затриманні вилучили пістолети "ПМ" та "ПСМ", гранату, автомат "АК-74" і 150 патронів.