Російських військових, які нелегально воюють у Сирії, обстріляли з "Градів".

Аеропорт Хамім у місті Лазкіє піддався потужній артилерійській атаці. Від обстрілу "Градами" постраждали військовослужбовці Російської Федерації, які незаконно знаходяться на території Сирії та беруть участь у громадянській війні на боці президента країни Башара Асада. Аеропорт був містом дислокації росіян.

Про це повідомляє найбільше турецьке інформаційне агентство Anadolu із посиланням на організаторів артобстрілів угрупування "Армія Ісламу" ("Джейшь-аль-іслам").

"Причиною обстрілу аеропорту Хамім стала підтримка, яка надається Російською Федерацією режиму Башара Асада", - говориться у повідомленні "Армії Ісламу".

Читайте також: Обама назвав "великою помилкою" підтримку Асада з боку Росії

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поки не відомо скільки постраждалих з боку російських військовослужбовців.

Нагадаємо, офіційно Кремль спростовує докази того, що для участі у війні в Сирії відправляють свої війська. Хоча багато разів самі солдати на камеру розповідали як їх відправляють з Ростова до Сирії та як вони воюють за чужий режим.