На Львівщині стартує третій етап українсько-американських навчань Fearless Guardian-2015.

Як повідомляє прес-служба Національної гвардії, з цієї нагоди у Львові відбулася прес-конференція за участю представників збройних сил США, головного управління Нацгвардії та Міністерства оборони.

Військові розповіли про основні завдання та особливості подальшого навчання. "Третій етап буде подібний до попередніх. Наші заняття спрямовані на підготовку невеликих підрозділів, вдосконалення їхньої тактики та навиків", - сказав перший лейтенант 153-ї аеромобільної бригади ЗС США Даніель Ланц.

За даними Нацгвардії, до участі у третьому етапі навчань залучено особовий склад Центрального та Західного ОТО загальною чисельністю 235 військовослужбовців.

Читайте також: У Києві АТОвці заблокували трасу і вимагають обіцяні землі

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, українсько-американські командно-штабні навчання Fearless Guardian-2015 проходять із 20 квітня на території Яворівського полігону у Львівській області.