Співробітники Служби безпеки України розсекретили нелегальну поставку продукції терористам "ДНР" на Харківщині.

Як повідомляє прес-служба СБУ, м'ясні субпродукти перевозили не непідконтрольну Україні територію з-за кордону.

"Отримувачем вантажів було не перереєстроване на території України підприємство харчової промисловості, виробничі потужності якого знаходилися у т.зв "ДНР". Готова продукція та грошові кошти, одержані в результаті його діяльності, використовувалися також і для забезпечення діяльності та фінансування терористів "ДНР"", - йдеться у повідомленні силовиків.

Нелегальні продажі реалізовувались через офшорну кампанію. Силовики зазначили, що це організували для ухилення від сплати митних платежів під час імпорту м'ясних субпродуктів в Україну.

"Зловмисники проводили безтоварні операції для приховування реальних обсягів та напрямків реалізації продукції", - підкреслили в СБУ.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Приміщення підприємств обшукали. Вилучили бухгалтерську документацію, грошові кошти, печатки, у т.ч. офшорної компанії, продукцію, які доводять протиправну діяльність підприємців.

Силовики порушили кримінальну справу.

Читайте також: "Duty Free" окупованого Донбасу відпрацював перший тиждень (фото)

Нагадаємо, що на вулицях міста Донецьк, окупованого бойовиками "ДНР", розклеїли оголошення про здачу крові. Вони пропонують людям стати донорами, а в обмін отримати продукти.