Сьогодні на сході країни заступник керівника АТО полковник Костянтин Соколов провів робочу зустріч з делегацією Організації Об'єднаних націй.

Міжнародну делегацію очолив Спеціальний доповідач ООН з питань позасудових страт, страт без належного судового розгляду та довільних страт пан Крістоф Хейнс.

Як повідомляє прес-центр АТО, українські військові наголосили на присутності російських військових на території Донбасу, які воюють на боці сепаратистів.

"Режим тиші дає можливість українським військовим відновлювати зруйновану інфраструктуру Донбасу, вирішувати соціальні проблеми місцевого населення та відкривати додаткові пункти перетину лінії розмежування сторін. За такий підхід - люди нам вдячні", - зазначив полковник.

Також перед присутніми виступив керівник Української сторони в Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню генерал-майор Борис Кременецький.

Керівник делегації ООН пан Крістоф Хейнс подякував українцям за надану об'єктивну інформацію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Усі наведені вами дані ми обов'язково включимо до свого звіту та передамо до Ради ООН з прав людини", - наголосив він.

Читайте також: Третину території Волноваського району замінували

Нагадаємо, шо ОБСЄ опублікувала звіт поточної ситуації на сході країни. Експерти зафіксували невідомі літаки над Луганщиною.