Чоловіка жорстоко побили міліціонери. Це сталося минулими вихідними в Подільському районі столиці під час затримання. Про це у соцмережах написала адвокат постраждалого і показала фото постраждалого.

"Це затриманий. Наслідки біти, електрошокера, ну і звичайно, ногами прикладалися. Тепер він власної тіні боїться", - написала адвокат.

Захисник додає, що чоловіка затримали за підозрою в крадіжці. Вчора прокуратура просила його арештувати, але суддя обрав домашній арешт.

Читайте також: Міліціонер побив активіста на харківському вокзалі (відео)

В столичній прокуратурі "Знай" сказали, що інформацію про побиття чоловіка перевіряють.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Чоловік показав, що його побили на вихідних під час затримання. Матеріали по цій справі були в районній прокуратурі, зараз передані в міську. Зараз перевіряємо, що саме сталося під час затримання, хто його затримував, хто зі свідків може дати покази. Також йому мають призначити експертизу. Тому попередній коментар щодо цього інциденту зможемо дати тільки наприкінці тижня", - сказала нам спікер столичної прокуратури Надія Максимець.