Після розгромної перемоги над "гірниками" у першому турі Ліги Чемпіонів наставник "Реалу" Рафаель Бенітес має кадрові проблеми. Захисник Серхіо Рамос та вінгер Гарет Бейл не допоможуть "вершковим" у найближчих матчах.

Після підкату від Тараса Степаненка гру не зміг продовжити капітан мадридської команди Серхіо Рамос. Вранці лікарі діагностували у нього розрив акроміально-ключичного зчленування лівого плеча. На відновлення після такої травми знадобиться близько трьох тижнів.

Інша зірка "Реалу" Гарет Бейл відчув болі у нозі ще у першому таймі та попросив заміну. У валлійця скоріше за все також проблеми із м'язами. Точні строки одужання стануть відомі пізніше.

Ці футболісти точно пропустять наступну гру у Чемпіонаті Іспанії проти "Гранади". Рамос ймовірно зможе зіграти лише у дербі проти "Атлетіко" у перші вік-енд жовтня.

Читайте також: "No penalty - no party": реакція фанів на розгромний матч "Реал" - "Шахтар" (фотожаби)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окрім Рамоса та Бейла, у лазареті команди перебуває інший зірковий гравець. Колумбієць Джеймс Родрігес проведе поза грою наступний місяць.