Глава міжнародного комітету Держдуми Російської Федерації Олексій Пушков, який потрапив під дію українських санкцій, назвав їх "потішними". Про це пише "112 канал".

За його словами, Україні не допоможуть введення санкцій і позбавлення Росії права вето у Радбезі ООН.

Пушков також назвав санкції "улюбленою іграшкою" Президента України Петра Порошенка.

"Через них він відчуває себе лідером сильної держави. Самовтіха і компенсація за слабкість", - написав депутат на своїй сторінці у Twitter.

Читайте також: Оприлюднено список осіб РФ, які потрапили під українські санкції

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти Росії.

Під нові українські санкції потрапили 400 фізичних і 90 юридичних осіб. Серед них - російські міністри, військові чиновники, журналісти, судді, які подовжували арешт Савченко, кримські сепаратисти, бойовики з Донбасу, авіакомпанії, ЗМІ та інші.