Британський співак Елтон Джон заявив, що хоче зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним - навіть після розіграшу російських пранкерів.

"Розіграші - це кумедно. Гомофобія, втім, не буває кумедною. Я люблю Росію, і моя пропозиція поговорити з президентом Путіним про права ЛГБТ залишається в силі", - написав він в Instagram.

"Якщо ця злощасна подія допомогла звернути увагу на життєво важливу проблему, то я радий опинитися жертвою розіграшу", - додав співак.

14 вересня, Елтон Джон заявив, що Володимир Путін подзвонив йому. У своєму блозі співак подякував президенту за розмову і висловив надію щодо особистої зустрічі, на якій він хотів би обговорити права гомосексуалів в Росії.

У вівторок речник російського президента Дмитро Пєсков спростував факт такої бесіди, відзначивши при цьому, що Володимир Путін готовий поговорити зі співаком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Читайте також: Російські пранкери зізнались у розмові з Елтоном Джоном від імені Путіна

Повний запис 11-хвилинної розмови за день до цього була оприлюднена на сайті пранкерів у YouTube.

Дзвінку передувала зустріч Елтона Джона з українським президентом Петром Порошенком. Тоді співак заявив, що хотів би провести подібну розмову і з російським лідером.