Всі дозвільні документи на будівництво, отримані забудовниками до анексії Криму будуть застосовуватися на території республіки до 1 січня 2017 року. Відповідну постанову прийняли депутати Державної ради РК.

Про це передає "Крим Медіа".

Зокрема, згідно з рішенням російської Держради Криму, вважатимуться дійсними документи, необхідні для проведення експертизи проектної документації і (або) результатів інженерних пошукових робіт. Зокрема, для отримання дозволу на будівництво, отримання дозволу на введення в експлуатацію при будівництві, реконструкції, капітальному ремонті об'єктів капітального будівництва.

Читайте також: Для блокади Криму створять наметове містечко на Херсонщині

Таким чином, отримані до 21 березня 2014 вихідні дані, розроблена проектна документація, експертні висновки та документи, що підтверджують право забудовника на ведення робіт, матимуть законну силу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони будуть застосовуватися для завершення будівництва, введення об'єктів в експлуатацію та їх обслуговування.