Сьогодні вночі співробітники Державної прикордонної служби разом зі словацькими колегами виявили та затримали малий літальний апарат в районі населеного пункту Домбоки на Закарпатті. Його контрабандисти, ймовірно, використовували для переміщення тютюнових виробів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зазначається, що напередодні прикордонний наряд Чопського загону зафіксував його рух на ділянці відділу "Паладь Комарівці". Літальний апарат прямував в сторону сусідньої Словаччини, а десь через годину вже повертався назад на територію України.

Прикордонники за допомогою тепловізійних пристроїв помітили, що невідомий апарат розпочав зниження висоти неподалік від лінії кордону.

Щоб не допустити протиправну діяльність та затримати порушників в район можливого приземлення літального апарату виїхали прикордонники Мукачівського загону.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте также: Українець намагався перевезти через кордон марихуану

Прикордонна служба затримала одного чоловіка, екіпірованого як пілота. У нього при собі не було документів. Він, можливо, причетний до перевезення контрабанди.

Прикордонники, під час огляду, встановили, що це двохмісний мотодельтаплан.

На даний час пошукові дії з української та словацької сторони тривають. Також працює слідча група з райвідділку Міністерства внутрішніх справ міста Мукачево.