У Закарпатській області прикордонники затримали 10 нелегальних мігрантів, серед яких - громадяни Сирії, які намагалися потрапити до Угорщини і Словаччини.

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби.

"Сьогодні вночі на ділянці відповідальності відділу" Лужники "Мукачівського загону прикордонний наряд затримав трьох осіб без документів, які рухалися в бік кордону з Угорщиною. Затримані чоловіки повідомили, що є громадянами Сирії", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що п'ять громадян Сомалі вранці затримали прикордонники відділу "Горонглаб" цього ж загону. Невідомих за допомогою мобільного тепловізійного комплексу побачив прикордонний наряд. Затримати мігрантів вдалося в 40 метрах від лінії державного кордону зі Словаччиною.

Ще одного громадянина Сирії та одного громадянина Йорданії прикордонники затримали на ділянці відділу "Стужиця" Чопського загону.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: В Угорщині затримали поїзд із біженцями

Інформацію про рух двох невідомих біля кордону прикордонникам надали словацькі колеги. З метою недопущення порушення кордону на місце виїхала група реагування, яка в трьохстах метрах від лінії кордону зупинила нелегальних мігрантів.

У всіх випадках незаконних мігрантів доставили в прикордонні підрозділи для складання адміністративно-процесуальних документів. Подальшу долю затриманих вирішить суд.