У Пермському краї у Росії собака застрелила мисливця з рушниці. Про це повідомляють російські ЗМІ.

За словами очевидців, під час полювання собака наступила на спусковий гачок рушниці, що лежала на землі. У цей момент дуло було спрямоване на одного з чоловіків.

В якості основної версії слідчі розглядають смерть в результаті нещасного випадку. Проте вони не виключають, що хтось із друзів-мисливців міг вистрілити випадково через недотримання простих правил безпеки.

За словами слідчого, на даний момент кримінальну справа не заведено. Слідчим відділом призначено проведення декількох експертиз, зокрема медична, судово-криміналістична і балістична.

Слідча перевірка займе близько місяця.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У загиблого залишилися дружина і маленька донька. Як повідомляється, убита горем жінка, дізнавшись, що трапилося на полюванні, заявила, що більше не пустить собаку по кличці Карат на поріг будинку. Пса тимчасово прихистили родичі загиблого.

Читайте також: У Львові собак виловлюватимуть рушницями-шприцеметами (фото)

Нагадаємо, що в Державному університеті Делта в американському Клівленді, штат Міссісіпі, сталася стрілянина. Зловмисник відкрив стрілянину, в результаті чого загинула одна людина. За даними місцевих ЗМІ, загиблий був професором університету.