Українська команда посіла третє місце на перших міжнародних змаганнях з надання допомоги пораненим на полі бою. Вони відбувались в іспанському місті Логроньо з 16 по 18 вересня.

Про це пише Корреспондент із посиланням на ВГО "Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги".

"Україну представляла команда інструкторів цієї організації у складі Дениса Суркова, Іллі Власюка, Володимира Звеняцкого, Олександра Мілюкова", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: 19-річна українка перемогла на чемпіонаті світу з шахів в Росії

Вони мають міжнародну сертифікацію Американської асоціації парамедиків і проводять курси TCCC - Tactical Combat Casualty Care - по всій Україні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У змаганнях взяли участь всього 16 команд: шість з Іспанії, три із США, по одній з України, Швеції, Голландії, Франції, Йорданії, Португалії та Марокко.

Перемогу в чемпіонаті отримали американці, друге місце вибороли шведи.

Довідка. TCCC - міжнародний стандарт надання медичної допомоги на полі бою, розроблений в США, його застосовують в арміях НАТО, у всіх спецпідрозділах і рятувальних службах.