Французький футбольний клуб "Парі Сен-Жермен" готовий запропонувати головному тренеру англійського "Челсі" Жозе Моурінью контракт після закінчення нинішнього сезону.

Про це повідомляє Daily Express.

Португальський тренер вдруге очолив "Челсі" у 2013 році. В серпні Моурінью продовжив контракт з клубом до 2019 року. Лондонський клуб невдало стартував у новому сезоні. Він набрав лише сім очок у шести матчах англійської прем'єр-ліги. "Аристократи" займають 13-е місце у турнірній таблиці.

"ПСЖ", за інформацією видання, активно цікавиться планами португальського фахівця. Кандидатур Моурінью розташовується на першому місці в списку розглянутих інвесторами парижан на зміну чинному головному тренеру команди Лорану Блану.

Читайте також: Моуріньо можуть дискваліфікувати на п'ять матчів за лайку на адресу Карнейро

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Власні джерела видання повідомляють, що португальця могли звільнити з посади головного тренера "Челсі" в разі поразки від ізраїльського "Маккабі" в матчі Ліги чемпіонів, який відбувся у середу.

Матч завершився з рахунком 4:0 на користь лондонського клубу.

Нагадаємо, в одній групі з "Челсі" грає київське "Динамо".