У Греції сьогодні відбулися дострокові вибори у парламент. Наразі усі виборчі дільниці зачинились та виборча комісія підбиває результати голосування.

За попередніми даними, лідером за кількістю голосів зараз є чинна правляча Ліворадикальна партія, очільником якої є колишній прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас - 30-34% голосів.

Другою наразі йде партія "Нова демократія" Вангеліса Меймаракісом. Правоцентристи поки мають 28,5-32,5% підтримки громадян.

Раніше Алексіс Ципрас висловив впевненість у перемозі своєї партії "СИРИЗА". Вчора він на заключному мітингу в Афінах закликав греків проголосувати саме за нього та дати "другий шанс".

Також Ципрас запевняв греків у тому, що допуск до влади правих політичних сил стане великою помилкою його держави.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Відсьогодні Непал починає жити за новою конституцією

Дострокові вибори у парламент призначили після настання у країні фінансової кризи. Саме попередній уряд звинувачували у занепаді економіки.