Впродовж 20 вересня сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це розповіли у прес-службі АТО.

"Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася відносно стабільною. На Артемівському напрямку о 18:30 зі сторони Нижньо Лозового по нашому опорному пункту в Луганському бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Бойовики "ЛНР" активно мінують лінію фронту

О 20:10 терористи обстріляли українські позиції в Майорську зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Луганській області, майже о 22 годині, зі сторони Словяносербська російсько-терористичні угрупування гатили із 82-мм міномету по українським підрозділам у Сокільниках.

Спікер АТО Анатолій Стельмах відзначив вчорашні відверті збройні провокації ворога.

"Близько 21:30, на території тимчасово непідконтрольній силам АТО неподалік селищ Луганське і Майорськ, найманці вели вогонь в сторону наших позицій. Таким чином бойовики розраховували на вогонь у відповідь, аби звинуватити українську сторону у зриві домовленостей", - розповів він.

За його словами, деякі проросійські ЗМІ поширюють інформацію про начебто артилерійський вогонь з української сторони, не є правдивою та спрямована на ескалацію конфлікту в регіоні.