У резиденції "Кримський Бриз" окупанти оголосили про виступ народного артиста України Володимира Гришка.

Як повідомляють "Факти", на афіші стоїть дата 19 вересня. Фото зроблено в санаторії, який розташований в 25 км від Ялти.

Однак на офіційному сайті Гришка, так само як і на сайті резиденції "Кримський Бриз", немає жодної інформації про виступ співака.

Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ України та Міністерство культури попередили зарубіжних учасників фестивалю Koktebel Jazz Party, який відбувся в анексованому Криму наприкінці серпня, про неприпустимість візитів на півострів.

Адже з початку червня 2015 року діють нові правила кабміну України з перетину адміністративного кордону з Кримом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Через виступи в анексованому Криму в Україні скасували концерт сербського музиканта Горана Бреговича, також виступ всесвітньо відомого режисера та діджея Еміра Кустуріци.

Читайте також: Візитом Білик у Крим зацікавились правоохоронці

Міністерство культури підготувало "чорний список" російських артистів, яким заборонили перебування на території України через активну підтримку агресивної політики Росії на Донбасі та терористів "ДНР" та "ЛНР".