Центр "Ла Страда-Україна" нагородить поліцію за практичний внесок у реалізацію принципу рівних прав та можливостей чоловіків і жінок.

22 вересня в Управлінні патрульної служби МВС України в Києві відбудеться урочисте вручення відзнаки за гендерну рівність представницям і представникам патрульної служби України, повідомляє прес-служба відомства в Facebook.

За словами першого заступника МВС Екі Згуладзе, близько 27% заяв, поданих на роботу в патрульної поліції в Києві, надійшло від жінок. Тому вперше в поліції спостерігається паритетне представництво жінок і чоловіків.

Читайте також: Міліціонер попросив поліцію допомогти звільнити дружину від наручників

"Інформаційно-консультативний жіночий центр "Ла Страда-Україна "номінує поліцію України в категорії" За практичний внесок у реалізацію принципу рівних прав та можливостей чоловіків і жінок в Україні ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цього року в Україні почалася поліцейська реформа, з часом всі органи міліції мають перетворитися на поліцію. На сьогоднішній день в трьох містах країни - Києві, Львові та Одесі - вже працюють патрульні поліцейські.