Зараз на пункті пропуску Чаплинка стоїть близько 110 фур.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook журналіст ATR Шевкет Наматуллаєв, якщо раніше водіїв фур просили розвертатися і їхати, то тепер їх уже не пускають.

"Тут розпочала роботу слідчо-оперативна група. Правоохоронні органи перевіряють особисті документи водіїв і документи на вантаж. У разі виявлення порушень, будуть порушувати кримінальні справи. Водії притихли, вже немає гучних виступів", - пише він.

Він уточнив, що такі групи були створені за дорученням замначальника УВС в Херсонській області Іллі Ківи.

"На КПП Каланчак далекобійники виїздять, були створені оперативні групи з числа співробітників ВБЕЗ і ДАІ, запрошені співробітники прокуратури, які почали перевіряти документи і законність замитненого вантажу і фірм відправників", - пише Ілля Ківа на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Другу добу блокади: картопля для правосеків і жодного хабара (фото, відео)

Нагадаємо, що вчора почалася блокада окупованого півострова Крим. Її ініціювали лідери кримськотатарського народу Рефат Чубаров і Мустафа Джемілев.