Сьогодні у Дніпропетровську чоловік намагався пограбувати жінку серед білого дня.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Дніпропетровській області, його зупинив міліціонер і перехожі.

Жінка приїхала до Дніпропетровська на екскурсію і купувала в переході сувенір. У цей час незнайомець зірвав ланцюжок з її шиї на очах у перехожих.

На місці пригоди в цей момент знаходився старший інспектор-черговий Полку патрульної служби Дніпропетровська, старший лейтенант міліції Тарас Лещенко. Перебуваючи у відпустці, він вийшов в магазин.

"Грабіжник виявився вищим, більшим і сильнішим за міліціонера, тому Тарас змушений був застосувати фізичну силу і прийоми рукопашного бою. Співробітник міліції повалив його на бетон і скрутив", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зупинити злочинця допомогли перехожі, які також не залишилися байдужими. Всі разом вони утримували зловмисника, поки не приїхали співробітники міліції.

Проти зловмисника порушили кримінальну справу.

Читайте також: У Запоріжжі пограбували ювелірний серед білого дня

Нагадаємо, що 16 вересня в Краматорську чоловік пошкодив вхідні двері одного з міських моргів і викрав на каталці металевий сейф.