У київському метрополітені в ніч на 23 вересня екстрені служби проводили планові навчання: ліквідацію пожежі на станції "Золоті ворота", яка сталася в результаті спроби теракту.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

За легендою, на станції сталася аварія із загорянням і деформацією конструкцій у другому вагоні складу метро. Рятувальники оперативно прибули на місце, залили загоряння піною, розрізали конструкції вагона і витягли травмованих.

Постраждалі були передані лікарям швидкої. Одному з пасажирів прямо на пероні проводилася серцево-легенева реанімація.

Паралельно загін гірничорятувальників відправився у тунель, в якому були знайдено і врятовано дві людини. Їх, в умовах задимлення і обмеженої видимості, вдалося живими евакуювати і підняти нагору.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Подібні навчання в Києві на об'єктах метро проводяться щомісяця.

Читайте також: Вантажівка згоріла в Голосіївському районі столиці

Нагадаємо, що раніше в київському метрополітені на станції "Дніпро", як написав у соцмережі один з пасажирів, машиніст помилково відкрив не ті двері вагонів.