У соціальних мережах масово поширюється кліп на пісню про війну на сході України, спеціально для зйомок в якому, вимазали дітей сажею і зобразили їх нібито на руїнах українських міст.

Про це у своєму Facebook повідомив блогер Рустем Адагамов.

За його словами, відповідно до сюжету ролика, маленький хлопчик нібито розшукує свою матір.

"Це фото зараз посилено форсує в вконтактіке і одноквасніках з підписом, що це "дитина з Донбасу після бомбардування розшукує свою загиблу матір". Насправді цього малюка намазали сажею і пустили гуляти по розвалинах заради зйомок ось цього г*внокліпа", - зазначив він.

Читайте також: "ДНР" занепокоєні "насильницькою українізацією" Донбасу

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У той же час Адагамов оприлюднив фото, на якому ця ж дитина зображена вже з мамою: "Ну, тобто привезли дітей з мамою. Обмастили їх чорним і стали знімати своє г*внокіно".

У свою чергу, багато користувачів соцмереж розкритикували постановочні дії авторів кліпу.

Більше того, варто зазначити, що такому підходу до зйомок був здивований і відомий російський кореспондент Олександр Коц, який висвітлював військові операції "Новоросії".