Українофобка Євгенія Гогітідзе стала заступником Павла Жебрівського.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український журналіст Денис Казанський.

"Новим заступником голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Жебрівського призначена Євгенія Гогітідзе. З 2006 по 2010 рік вона була депутатом Луганської обласної ради від Блоку Наталії Вітренко. Потім заступником мера Алчевська "регіонала" Володимира Чуба. Мої джерела повідомляють, що Гогітідзе - людина алчевського кримінального авторитета на прізвисько Білорус, а також у минулому член партії "Російсько-український союз (РУСЬ)" і переконана українофобка ", - написав він.

Партія "РУСЬ" була проектом російського кримінального авторитета Максима Курочкіна, якого заарештували в Україні в 2007 році за звинуваченням у вимаганні та якого потім убив снайпер.

Читайте також: "ДНР" занепокоєні "насильницькою українізацією" Донбасу

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Нагадаємо, що на своїй сторінці в "Однокласниках" Гогітідзе розмістила фотографію, де вона стоїть зліва від ветерана, начепивши на груди "колорадську" стрічку.