Білорусь проводить демаркацію кордону з Україною у Брестському районі.

Як повідомила білоруська прикордонна служба, прикордонний стовп під назвою "Буг" встановлять на точці стику Білорусі, України та Польщі, яка знаходиться неподалік від міста Томашівка у місця злиття річки Західний Буг та меліоративного каналу Мостицького.

"Планується, що до кінця 2015 року на місцевості буде позначена ділянка кордону, яка пролягає по Брестському і Малоритському районах. Тут встановлять близько 500 прикордонних знаків. У цьому році роботи будуть розпочаті в Кобринському та Іванівському районах Брестської області, а також в Гомельській області. Всього буде встановлено понад 3 тис. прикордонних знаків", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Армія РФ за рік чотири рази переходила кордон з Україною - російський чиновник

За оцінкою фахівців, демаркація білорусько-українського кордону на всій його протяжності займе не менше 7 років. На ці цілі буде потрібно близько 160 млрд білоруських рублів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще